Kedvenc helyek

Közös nyári dallal robbant a DNCE és Nicki Minaj

Az újonnan feltörekvő amerikai dance-rock együttes, a DNCE ezúttal a rap királynőjeként emlegetett Nicki Minaj-zsal karöltve láttak munkához, hogy elkészítsék a nyár egyik legütősebb slágerét.

Bizonyára mindenki kívülről fújja a Cake By The Ocean dal refrénjét, amely két évvel ezelőtt hatalmas áttörést hozott a Joe Jonas által alapított banda karrierjében. A fülbemászó popsláger hamar a közönség kedvencévé vált, és nem sokkal a megjelenés után a leghallgatottabb rádiós dallá nőtte ki magát. A DNCE azonban egyáltalán nem sorolható az egyslágeres előadók közé, a szóban forgó számot további nagy sikerű dalok követték, amelyek egy csokorban hallgathatók a saját magukról elnevezett debütáló lemezükön. Habár a korongot még csak tavaly novemberben adták ki, a csapat máris új szerzeményeken dolgozik, aminek egyik eredménye a vadonatúj Kissing Strangers kislemez. A pattogós ütemekre épülő dalt a nagyszájú rappernő, Ms. Minaj rapbetétje tett még népszerűbbé, így bátran kijelenthetjük: megérkezett az idei nyár egyik partihimnusza.
(http://www.breatheheavy.com/dnce-and-nicki-minaj-are-an-unlikely-match-on-kissing-strangers-listen/)

2017.04.15
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.