Kedvenc helyek

Viaszszoborral búcsúszik Britney-től Las Vegas

Britney Spears pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy négy év után befejezi a Planet Hollywood Resort & Casinóban való rezidensségét, és év végén utolsó koncertjét adja Las Vegasban. Ez alkalomból a Madame Tussauds panoptikum egy új viaszbábúval tiszteleg az énekesnő előtt, amelyet április 14-én mutattak be a nagyérdeműnek.


A pophercegnő 2013 decemberében lépett először színpadra a Planet Hollywood színháztermében, ahol évente közel ötven koncertet adott a kaszinóba érkező vendégek számára. A show a legsikeresebb jegyeladásokat produkálta, így a nagy érdeklődésre való tekintettel évekre előre meghosszították a popsztár szerződését. Britney és csapata azonban a rajongói nyomás hatására visszamondta az újabb vegasi felkéréseket, hogy a tengerentúli fanok legnagyobb örömére újra világ körüli turnéra indulhasson. A hivatalos közlemény után a Madame Tussauds Las Vegas egy új szobrot készített, melyet az ikonikus „Welcome to Fabulous Las Vegas” tábla mellett állítottak ki április 14-én. A Piece Of Me koncertshow ihlette baba április 16-án kerül át a kiállítóterembe, és egészen május végéig lesz megcsodálható.(billboard.com)

 

2017.04.18
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.