Indul a 2. Budapest Art Week

2017. április 18-án indul és hat napon át tart a második Budapest Art Week (BAW), amely a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyetlen, hivatalos képzőművészeti eseménysorozata. Egy karszalaggal több mint 60 helyszín száznál is több programja látogatható a városban.
A Budapest Art Week egy Magyarországon egyedülálló, klasszikus és kortárs képzőművészeti eseményeket összefogó fesztivál, amely közel száz kiállítással és hozzájuk kapcsolódó programmal (tárlatvezetés, előadás, beszélgetés, múzeumpedagógia) várja az érdeklődőket Budapesten – mindezt egyetlen belépővel. A rengeteg helyszín között megtalálható a Magyar Nemzeti Galéria, a Ludwig Múzeum, a Kassák Múzeum, a Várfok Galéria vagy az Olasz Kultúrintézet. A helyszínek által rendezett programokon felül a BAW különböző izgalmas projektekkel is színesíti a programkínálatot.
 
Az Art Week zárónapján kerül sor a Nyitott Műtermek Délutánja rendezvényre, melynek keretében művészettörténészek kalauzolják végig a látogatókat hat műteremházon, ahol összesen több mint ötven kortárs képzőművésszel ismerkedhetünk meg személyesen. 
 
Figyelem! Ugyan a megvásárolt karszalag a Budapest Art Week rendezvénysorozatban szereplő összes kiállításra és a kiállításokat kiegészítő programokra érvényes, a kiegészítő eseményeken való részvételhez regisztráció szükséges, amelyet a BAW honlapján tehetnek meg az érdeklődők.
2017.04.18
|


Játék
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.