III. Fotóutca Fesztivál - Minden, ami fotó

Budapest, Nagymező utca, 2017. április 21 - 23.
Április 21. és 23. között újra Fotóutca Fesztivál: 31 kiállítás, 245 alkotó, 80 program, tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, gyerekprogramok, vetítések, jelmezes fényképezések, performanszok, szakmai előadások, dedikálások, Vírus Est, fotó-vásár, koncertek Budapest Fotóutcájában, a Nagymező utcában.
Meghosszabbított nyitva tartás mellett, belépődíj nélkül és egész nap ingyenes programokkal várják a fotográfia iránt érdeklődőket az utcai konténerekben, a Capa Központban és a Mai Manó Házban.
 
A Capa Központban egészen május végéig megtekinthető a 35. Magyar Sajtófotó Kiállítás, ugyanitt látható Rádóczy Bálint Piszkos munka című tárlata, az Amatőrök címlapon című kiállítás, valamint a világhírű, háromszoros Oscar-díjas olasz operatőr, Vittorio Storaro Writing with Light című gyűjteményes tárlata is, amely összefoglaló módon mutatja be az alkotó filmoperatőri világát.
 
A Mai Manó Házban könyvritkaság-kiállítással, valamint a Kardos Sándor operatőr „véletlenszerűen zseniális” képekből álló, amatőr és privátfotó-gyűjteményét bemutató Hórusz Archívummal, illetve előadásokkal, filmvetítésekkel, koncertekkel, VJ-kkel, családi programokkal és tárlatvezetésekkel várják az érdeklődőket. 
 
A Fotóutca Fesztivál ideje alatt az egész Nagymező utca is kiállítótérré változik: a kihelyezett konténerekben kifejezetten a fesztivál idejére létrehozott kiállításokat tekinthetnek meg az érdeklődők, továbbá dedikálások (Alföldi Róbert, Benkő Imre, Déri Miklós, Barakonyi Szabolcs) és tárlatvezetések (Hevesi Kriszta, Réz András) is lesznek. 
 
A Fotóutca Fesztivál a Budapesti Tavaszi Fesztivál rendezvénye. 
2017.04.19
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.