Nyerj páros jegyet az Iparművészeti Múzeumba!

Az 1872-ben a hasonló profilú londoni, bécsi és berlini intézmények mintájára alapított Iparművészeti Múzeum a kezdetektől fogva egyaránt gyűjti a magyar és egyetemes, a régi és kortárs iparművészeti alkotásokat.
A mintegy 100 000 műtárgyból álló gyűjtemény valamennyi műfajban áttekintést nyújt az egyetemes és magyar iparművészet történetéről, a középkortól a 20. század első harmadáig, sőt napjainkig. A 20. század második felétől elsősorban magyar történeti vonatkozású és egyre inkább modern, korabeli tárgyak kerültek a gyűjteménybe. Ma is a kortárs magyar alkotások gyűjtése jelenti a gyarapodás fő irányát. 
 
Az Iparművészeti Múzeum gyűjteményében kiemelkedő, pazar műremekek származnak az egyik leggazdagabb magyar főúri család, az Esterházyak kincstárából is. Káprázatos ötvöskincsek, török fegyverek, régi magyar főúri viseletek és ékszerek, valamint számos különleges műtárgy reprezentálja az egykori magyar arisztokrácia életmódját és gazdagságát. 
 
A múzeum páratlan gyűjteményének egy része az állandó kiállításokon tekinthető meg. 
 
Ha szeretnél kombinált jegyet nyerni az Iparművészeti Múzeumba, amellyel minden kiállítás megtekinthető, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Ki tervezte az Iparművészeti Múzeum szecessziós épületét?

A helyes megfejtést beküldők között páros belépőket sorsolunk az Iparművészeti Múzeumba. A nyereményeket személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: június 1., csütörtök 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.