Kedvenc helyek

Szentháromság: Nicki Minaj, Drake és Lil Wayne egy videoklipben

Magyar idő szerint április 19-én este debütált Nicki Minaj visszatérő videoklipje, amelyben a rap fenegyerekei, Drake és Lil Wayne is feltűnnek vendégelőadóként.
Napjaink legsikeresebb női rappere, Nicki Minaj gőzerővel készül a zenei visszatérése, habár igazából sosem tűnt el ténylegesen; számtalan híres előadó dalában hallhattuk közreműködőként az utóbbi években, azonban elérkezett az idő, hogy újra a saját karrierjére fókuszáljon. A díva március elején három új dalt is megjelentetett, amelyek hamarosan érkező új nagylemezének beharangozóiként kerültek kiadásra. A számok közül a legnagyobb sikert a közönségkedvenc No Frauds aratta, amelyhez már a videoklip is megérkezett.
 

 
A Benny Boom által rendezett közel hatperces kisfilmben Nicki igazi királynőként szól vissza Remy Ma rappernőnek, aki korábban egy külön dalban bírálta kolléganője munkásságát, de mindhiába, hiszen ahogy a dal refrénjében is hallható: nem csalás, nem ámítás, még mindig Ms. Minaj uralja a rapszakmát. 
 
(breatheheavy.com)
2017.04.20
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Mától a mozikban az Ad Astra, ennek apropóján exkluzív interjunk a Pesti Estben és az est.hu-n. Link bióban, kedvcsináló sztoriban! #bradpitt #adastramovie #bradpittinterju
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.