Mínuszokkal és hóval indult az idei tavasz legbátrabb projektje, a Bringázz a Pesti Esttel kampány

Év elején úgy döntöttünk, hogy a születésnapunk apropóján ebben az évben segíteni fogunk több számunkra fontos ügyet. Ezek egyike a kerékpáros kultúra támogatása. Szorgalmazzuk, hogy minél többen kerékpárral érkezzenek az esti kulturális programjaikra.
Az első ilyen alkalmat az idei év horrorfilm ígérete, a Tűnj el! premier előtti vetítésére, április 19-re szerveztük. 
 
Kezünket dörzsölve nyugtáztuk, hogy a BKV sztrájkot hirdet a vetítés estéjére… Persze akkor még nem tudtuk, hogy a csattanó csak ezután következik. Már előre láttuk a kígyózó kerékpáros sorokat az Allee előtt, és meg voltunk róla győződve, ez az este a bringásoké lesz. 
 
Az időjárás-előrejelzések alapján azonban hamarosan már sejteni lehetett, hogy a kerékpárlakat-kulcsok bemutatása aznap valószínűleg elmarad. Így is lett, bár havat végül nem kaptunk, a viharos, széllökésekkel teli 3 fok nem mondhatnám, hogy kedvezett a tervünknek. Magyarul az eső ronggyá mosta a szép reményeinket. Volt ugyan néhány szerencsés látogató, akik kaptak a Pesti Est láthatósági szalagjaiból, és ehhez elég volt váltig állítaniuk, hogy ha az idő megengedte volna, biztosan két keréken érkeznek a vetítésre. Hát hiába, a jó szívünk… 
 
Legközelebb az A38 hajón, a Pesti Est Tetőterasz megnyitóján, április 28-án találkozhatsz velünk, majd másnap, április 29-én Tereskova Gödör-beli koncertjén, ahol bizonyított bringahasználat esetén szemaforral, láthatósági szalaggal és lufival köszönjük meg a pedálozást.  
2017.04.21
|
(9 kép)


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.