Hosszú lesz az Igazság Ligája, de nem annyira, mint rebesgették

Mivel a DC/Warner számára fontos volt, hogy a Marvel Bosszúállókja ellenében nekik is legyen egy csapatos szuperhősmozijuk, ezért eléggé siettették Az Igazság Ligája összehozását.
Részben ennek is köszönhető, hogy a filmben olyan kulcsfigurák hiányoznak még a csapatból, mint Shazam vagy a Zöld Lámpás, de biztosak lehetünk abban, hogy később rájuk is sor kerül. Zack Snyder rendező azt állítja, hogy tanult a Batman Superman ellent ért kritikákból, és ezúttal nem veszi annyira véresen komolyan magát: már az első előzetes is bizonyította, hogy az új filmből nem maradt ki a humor, bár a sötét képi világ azért továbbra is a régi. 
 

 
A filmet eleinte két részben szándékozott bemutatni a Warner, ám végül inkább bepréselték a történetet egyetlen moziba, ami persze nem jelenti azt, hogy később ne lenne majd folytatása, csak ott már egy teljesen új sztori lesz a jutalmunk. Az Igazság Ligájáról sokáig azt a pletyka járta, hogy háromórás játékidővel fogja borzolni a kedélyeket, de Zack Snyder rendező megnyugtatott mindenkit, hogy ez nem így van, és rövidebb lesz annál. 
 
És hogy mivel tölti ki a rendező a játékidőt? Ahogy azt a Batman Superman ellenben láthattuk, a piros köpenyes hős eléggé kicsinálta magát világmegmentés közben, de ez még nem jelenti azt, hogy ne leselkednének új veszélyek a bolygónkra. Mivel Batman önmagában kevésnek érzi magát a feladathoz, Diana, azaz Wonder Woman segítségével emberfeletti erejű hősöket toboroznak egy olyan gigászi ütközetre, amilyet még nem látott a világ. 
 
Hazai bemutató: november 16. 
 
2017.04.24
|


Film premierek

Milliárdos fiúk klubja

amerikai életrajzi dráma, 108 perc, 2018

McQueen

angol dokumentumfilm, 111 perc, 2018

Aquaman

amerikai-ausztrál fantasy, 143 perc, 2018

Álommeló

amerikai romantikus vígjáték, 103 perc, 2018

Pókember – Irány a Pókverzum

amerikai animációs film, 117 perc, 2018
Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Filmek a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
Cs
13
P
14
18:05
A szerencse háza
amerikai krimivígjáték, 2017
18:10
Táncterápia
angol vígjáték, 2017
18:10
18:15
Coco
amerikai animációs film, 2017
18:15
Robin Hood
amerikai animációs film, 1973
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.