Hosszú lesz az Igazság Ligája, de nem annyira, mint rebesgették

Mivel a DC/Warner számára fontos volt, hogy a Marvel Bosszúállókja ellenében nekik is legyen egy csapatos szuperhősmozijuk, ezért eléggé siettették Az Igazság Ligája összehozását.
Részben ennek is köszönhető, hogy a filmben olyan kulcsfigurák hiányoznak még a csapatból, mint Shazam vagy a Zöld Lámpás, de biztosak lehetünk abban, hogy később rájuk is sor kerül. Zack Snyder rendező azt állítja, hogy tanult a Batman Superman ellent ért kritikákból, és ezúttal nem veszi annyira véresen komolyan magát: már az első előzetes is bizonyította, hogy az új filmből nem maradt ki a humor, bár a sötét képi világ azért továbbra is a régi. 
 

 
A filmet eleinte két részben szándékozott bemutatni a Warner, ám végül inkább bepréselték a történetet egyetlen moziba, ami persze nem jelenti azt, hogy később ne lenne majd folytatása, csak ott már egy teljesen új sztori lesz a jutalmunk. Az Igazság Ligájáról sokáig azt a pletyka járta, hogy háromórás játékidővel fogja borzolni a kedélyeket, de Zack Snyder rendező megnyugtatott mindenkit, hogy ez nem így van, és rövidebb lesz annál. 
 
És hogy mivel tölti ki a rendező a játékidőt? Ahogy azt a Batman Superman ellenben láthattuk, a piros köpenyes hős eléggé kicsinálta magát világmegmentés közben, de ez még nem jelenti azt, hogy ne leselkednének új veszélyek a bolygónkra. Mivel Batman önmagában kevésnek érzi magát a feladathoz, Diana, azaz Wonder Woman segítségével emberfeletti erejű hősöket toboroznak egy olyan gigászi ütközetre, amilyet még nem látott a világ. 
 
Hazai bemutató: november 16. 
 
2017.04.24
|


Film premierek

Éjszakai játék

amerikai vígjáték, 90 perc, 2018

A víz érintése

amerikai-kanadai kalandfilm, 123 perc, 2017

A Pentagon titkai

amerikai történelmi dráma, 115 perc, 2017
Játék
Norvégia egyik legfelkapottabb formációja tavaly a Szigetet is megjárta, ezúttal pedig a Hajót veszik célba.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
23:45
Őrült szív
amerikai romantikus filmdráma, 2009
23:45
Mephisto
magyar-osztrák-német játékfilm, 1981
23:45
Élet
amerikai sci-fi, 2017
23:45
Ébredj velünk!
amerikai romantikus vígjáték, 2010
23:45
Telitalálat
amerikai-francia vígjáték, 2000
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.