Hosszú lesz az Igazság Ligája, de nem annyira, mint rebesgették

Mivel a DC/Warner számára fontos volt, hogy a Marvel Bosszúállókja ellenében nekik is legyen egy csapatos szuperhősmozijuk, ezért eléggé siettették Az Igazság Ligája összehozását.
Részben ennek is köszönhető, hogy a filmben olyan kulcsfigurák hiányoznak még a csapatból, mint Shazam vagy a Zöld Lámpás, de biztosak lehetünk abban, hogy később rájuk is sor kerül. Zack Snyder rendező azt állítja, hogy tanult a Batman Superman ellent ért kritikákból, és ezúttal nem veszi annyira véresen komolyan magát: már az első előzetes is bizonyította, hogy az új filmből nem maradt ki a humor, bár a sötét képi világ azért továbbra is a régi. 
 

 
A filmet eleinte két részben szándékozott bemutatni a Warner, ám végül inkább bepréselték a történetet egyetlen moziba, ami persze nem jelenti azt, hogy később ne lenne majd folytatása, csak ott már egy teljesen új sztori lesz a jutalmunk. Az Igazság Ligájáról sokáig azt a pletyka járta, hogy háromórás játékidővel fogja borzolni a kedélyeket, de Zack Snyder rendező megnyugtatott mindenkit, hogy ez nem így van, és rövidebb lesz annál. 
 
És hogy mivel tölti ki a rendező a játékidőt? Ahogy azt a Batman Superman ellenben láthattuk, a piros köpenyes hős eléggé kicsinálta magát világmegmentés közben, de ez még nem jelenti azt, hogy ne leselkednének új veszélyek a bolygónkra. Mivel Batman önmagában kevésnek érzi magát a feladathoz, Diana, azaz Wonder Woman segítségével emberfeletti erejű hősöket toboroznak egy olyan gigászi ütközetre, amilyet még nem látott a világ. 
 
Hazai bemutató: november 16. 
 
2017.04.24
|


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
18:05
18:15
Lilli, a kis boszorkány II. - Utazás Mandolánba
német-spanyol-osztrák gyerekfilm, 2011
18:15
Buliszerviz
amerikai vígjáték, 2002
18:15
Csapatépítő szerelem
amerikai vígjáték, 2016
18:15
Idegen szív
amerikai filmdráma, 2002
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.