Kedvenc helyek

Spanyol nyelvű albummal tér vissza Jennifer Lopez

A hírek szerint JLO idén nyáron új albummal jelentkezik, ráadásul hosszú idő után ismét egy spanyol nyelvű lemezzel színesíti diszkográfiáját. A latin dívától 2007-ben hallhatunk utoljára spanyol nyelvű dalokat a Como ama una mujer című korongján.
Az énekesnő idén ismét visszatér gyökereihez, hogy egy igazán különleges anyaggal örvendeztesse meg rajongóit. JLO az április 27-én tartandó Billboard Latin Music Awardson szeretne egy kis ízelítőt adni legújabb projektjéből, ahol nemcsak fellépőként, hanem díjazottként is tündökölhet, ugyanis az est folyamán a Telemundo's Star Awarddal méltányolják majd a több tíz évre visszanyúló munkásságát.
 
A szóban forgó album előreláthatólag nyáron kerül majd a boltok polcaira, és talán nem érkezik egyedül; egyes források szerint a spanyol számok mellett egy poplemez is készülőben van, amely szintén kiadásra kerülhet az idei évben egy dupla megjelenés során. 
 
(BreatheHeavy.com, Billboard)  
 
2017.04.25
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.