Programok hétvégére

2017. április 27.-május 1.
A május elsejei majálisokon túl is lesz élet hétvégén a fővárosban! Sport, színház, gasztronómia, tánc és számos gyerekprogram várja a fővárosiakat ezúttal is, megismerhetjük továbbá a legújabb videojátékokat, és kutyafelszerelésekből és tápokból is jól bevásárolhatunk.
Hungarian Open 2017 
Nemzeti Edzés Központ  
április 22–30.  
www.hungarianopen.org 
 
Lucas Pouille, Ivo Karlovic, Fernando Verdasco, Viktor Troicki, Alexandr Dolgopolov, Borna Coric, Federico Delbonis, Robin Haase, Paolo Lorenzi, Gilles Simon és Jiri Vesely garanciát jelent arra, hogy április 22-30. között világszínvonalú teniszt láthatunk.  
 
Öko-7. 
Óbudai KK – Békásmegyeri KH  
április 27–28-án 
www.kulturkozpont.hu 
 
A kerületi oktatási intézmények tanulóinak részvételével zajló hagyományos, játékos környezet-és természetvédelmi vetélkedő.  
 
MITEM – Madách Nemzetközi Színházi Találkozó 2017 
Nemzeti Színház  
www.mitem.hu  
 
április 28-án 15h Kerekasztal beszélgetés  
 
A Faust egy monumentális előadás, Silviu Purcárete rendezői életművének egyik csúcspontja. A produkció megszületéséhez hihetetlen alkotó energiákra volt szükség. George Banu, a nemzetközi tekintélyű kritikus vezeti a beszélgetést Purcárete színházi világáról.  
 
április 30-án 14.30h Workcenter 30: Retrospektív  
 
Ebben az időutazásban Thomas Richards végigvezeti a nézőt a Workcenter 30 éves előadó-művészeti kutatómunkájának állomásain. 
 
Helytörténeti séták Terézvárosban… és azon túl 
Eötvös10 KKSz  
április 29-én 10h  
www.eotvos10.hu  
 
A sétán azokat a terézvárosi házakat járhatjuk be, amelyek lépcsőit irodalmi nagyjaink koptatták egykor: József Attila, Kosztolányi Dezső, Pilinszky János, Vas István – néhány név sétatársaink közül... Sétavezető: Maczó Balázs várostörténész, muzeológus. A séta időtartama kb. 2 óra, megtett távolság 2-3 km. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  
 
Szentendrei Sörmajális 
Szentendre, Duna-korzó  
április 29–május 1.
www.szentendreprogram.hu 
 
A három nap alatt koncertek – köztük Deák Bill Gyula, Pál Utcai Fiúk –, könnyűzenei tehetségkutató verseny, sörkülönlegességek, gasztronómiai élmények, utcabál és gyermekprogramok várják a látogatókat.  
 
Budapest Grand Prix – Nemzetközi kutyakiállítás és kisállat-felszerelés vásár 
Hungexpo – BNV  
április 29–május 1.  
www.budapestcacib.hu 
 
A háromnapos rendezvény során változatos közönségprogramokkal várják a látogatókat.  
 
PlayIT Show 
április 29-én  
www.playit.hu  
 
A legmenőbb játékok, a legismertebb videósok, a legújabb technológiák ismét Budapesten, a gamer és IT világ rajongóinak legnagyobb örömére. 
 
Tánc világnapja – V. Táncfesztivál 
Klebelsberg Kultúrkúria  
április 29-én 15h  
www.kulturkuria.hu 
 
Sok szeretettel várják a táncok iránt érdeklődő felnőtt és gyermek vendégeket, akik kíváncsiak egy rövid táncbemutatóra az intézményben tanított táncokból, ki is próbálnák azok lépéseit és részesei lennének egy vidám, közös táncnak.  
 
Klímabarát Fenntarthatósági Fesztivál – Mézédes nap 
MOM Kulturális Központ  
április 30-án 10h 
www.klimabarat.hu 
 
Számos szórakoztató és szakmai programmal, sokszínű vásári forgataggal várja a kedves látogatókat a családbarát rendezvény. Az idén először megrendezett esemény a fenntarthatóság és a magyar méhészeti kultúra témái köré szerveződik. A gyerekeket koncertekkel, kézműves-foglalkozásokkal, környezettudatosságra nevelő játékokkal, filmmel várják a szervezők, a felnőtteknek pedig a szórakoztató műsorokon túl színvonalas és érdekfeszítő szakmai programokat kínálnak.  
 
Városligeti Majális 
Városliget  
április 29–május 1.  
www.budapestfeszt.hu 
 
Idén is megrendezésre kerül a Városligeti Majális, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A vásári forgatag, a gasztronómia széles tárháza és a vidámpark mellett három napon keresztül egész napos színpadi produkciókkal kedveskednek a látogatóknak. Ingyenes!  
 
2017.04.25
|


Játék
Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.