Kedvenc helyek

Érkezik Kygo és Ellie Goulding közöse

A norvég lemezlovas tudja, hogy mitől döglik a légy: Selena Gomez után most a tehetséges brit énekesnőt, Ellie Gouldingot csavarta az ujja köré egy közös dal elkészítésének erejéig.
Két hónappal ezelőtt látott napvilágot Kygo és Selena első közös kislemeze, az It Ain't Me, de a DJ máris egy új számmal célozza meg a zenei toplisták dobogós helyeit. A dalból kiszivárgott rövid részlet alapján ismét egy könnyen emészthető, rádióbarát slágerre számíthatunk, amelyet a Love Me Like You Do énekesnőjének vokálja tesz még szerethetőbbé. 
 
A közös projekt tökéletes előkészítése lesz a visszatérésre készülő Ellie új albumának, amely a hírek szerint akár már idén megjelenhet. „Jelenleg a negyedik lemezemhez írom a dalokat, igencsak őrületes, hogy ez már tényleg a negyedik, de szépen lassan idáig is eljutottunk. Időt szánok magamra, hogy rájöjjek, hogy miről írjak, hogy mi az, ami mostanában igazán érdekel” – nyilatkozta korábban a tehetséges énekesnő. 
 
Az új anyag érkezéséig a szóban forgó First Time névre keresztelt dallal hangolódhatunk, amely világszerte április 28-án, pénteken debütál majd.
 
(BreatheHeavy.com, Billboard)  
2017.04.26
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.