Kedvenc helyek

Új kislemezborítójával kíván jó étvágyat Katy Perry

Bon Appétit néven érkezik Katy Perry következő kislemezes dala, amelynek borítóképe mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
Ms. Perry személyisége tökéletesen reprezentálódik a közel tízéves karrierjében; lehet nagyon szeretni, lehet nagyon utálni, de közömbös csak nagyon kevés ember számára marad. Színes parókák, extravagáns jelmezek, meghökkentő videoklipek és perfomanszok jellemzik a 32 éves énekesnő munkásságát, aki ezúttal új számának artworkjével sokkolta a nagyérdeműt. Az illusztráción a szőke díva feje egy abroszos asztalon lévő gyümölcstálban díszeleg, amelyből a dalban is közreműködő Migos formáció tagjai csemegéznek. A fotóból kiindulva egy ütős és nem hétköznapi slágerre számíthatunk, amely Katy még idén megjelenő negyedik stúdióalbumának promotálásaként kerül kiadásra április 28-án.
 
(factmag.com, breatheheavy.com)
2017.04.27
|


Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.