Ébredés – Az új kezdet!

Budapest, Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ, 2017. május 3 - 15.
„A fotózás és az elkészült képek az együttműködők számára a saját szépségükre való ráébredést, a nőiség erősödését jelentették, olyan változást, amire talán másoknak is szükségük lehet akár egy betegség túlélőjeként a teljesség megéléséhez.”
Bánhalmi Norbert profi fotós Dr. Csernus Imre ösztönzésére kezdett fényképezni gyógyult és tünetmentes nőket, akik „akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy mellrákból vagy petefészekrákból felépülve felfedjék kamerája előtt testi és lelki szépségüket”. Mennyi szépséget hordoz egy szenvedéseket megélt test? Gyógyíthat-e lelket egy fotó? Beleláthatunk-e a szépségbe általa? – Ezekre a kérdésekre kapunk választ, ha megtekintjük az elkészült fotósorozatot, amely a május 3-i könyvbemutatóval egybekötött megnyitót követően két héten át lesz látható a Stefánia Galériában, majd a Csendülőbe költözik.
 
Ingyenes!
 
2017.05.02
|
(4 kép)


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.