Ezekkel a holmikkal turbózd fel a nyarat!

Rendelj kínait - 15. rész
Bár még csak május eleje van, lassan ideje felkészülnünk a nyaralásra. Hogy a pihenésünk még tökéletesebb legyen, szerezzünk be néhány apróságot már most! Kempingezéskor például jó szolgálatot tehet a hordozható projektor vagy a légáteresztő függőágy...
P6 hordozható LED Projektor – Moziélmény a díványról 
 
Sokszor szeretnénk megkapni a mozi nyújtotta élményt akkor is, ha kényelmes otthonunktól távol vagyunk. Ha elmegyünk nyaralni, esetleg egy kempingben táborozunk, vagy ha egyszerűen csak nem tartózkodunk olyan helyiségben, ahol tévé is található, erre eddig meglehetősen kevés esély kínálkozott. Szerencsére a P6 WIFI projektor új távlatokat nyit a hordozhatóság terén. A rendkívül pici vetítőeszközt bárhova magunkkal vihetjük, öt centiméteres külső méretei miatt akár zsebre is vághatjuk. Számtalan felhasználási területen fogjuk hasznát venni, legyen ez egy rögtönzött tárgyalás a munkahelyünkön vagy egy főzőműsor a konyhánk falán. 
 
A natív a 640x480 pixeles felbontáson túl támogatja a Full HD szabványt is, így a filmjeinket jó minőségben is élvezhetjük. A vetítési távolságot 0,3 és 3,5 méter között, tetszés szerint változtathatjuk, míg a megjelenített kép nagysága 50 és 120 inch között szabadon megválasztható. A beépített 2000 milliamperórás akkumulátornak köszönhetően egy 90 perces filmet gond nélkül le tudunk vetíteni. 
 
A LED lámpa élettartama 30 000 óra, a hőelvezetésről pedig egy jó minőségű hűtőventilátor gondoskodik, lehetővé téve a minél hosszabb hibamentes működést. Az eszköz micro USB-porttal és 3,5 milliméteres jack-bemenettel is rendelkezik, illetve duális WIFI-kapcsolattal is csatlakozhatunk rá. Külső memóriaként pedig 32 Gigabyte méretig kezeli a micro SD-kártyákat is. A 4 magos processzorral meghajtott apróságért 59 000 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
Légáteresztő függőágy – Keleti kényelem, nyugati nyugalom 
 
Lassan itt a nyár, és ilyenkor mindenki a pihenést részesíti előnyben. Mi lehetne ennél frappánsabb, mint egy függőágy, amit a friss levegőn akaszthatunk fel? Az ellenálló, ejtőernyőkhöz is használt nylonból kialakított pihenőeszköz 220 kilogrammnyi terhelést képes elviselni, így szinte bárki használhatja alkattól és súlytól függetlenül. Az anyag nemcsak ellenálló, de egyben légáteresztő is, így kevésbé fogunk beleizzadni pihenő alkalmatosságunkba. 
 
A felszerelése rendkívül egyszerű, kibontjuk a hozzá adott zsákból, rögzítjük a hegymászókötelet két fa törzsére, ráakasztjuk a függőágyat, és már kész is van a tökéletes nyári fekhely. Elcsomagolása ugyanilyen problémamentes, csak fel kell göngyölnünk az anyagot, és beletennünk a tartójába. Fél kilogrammnál is alacsonyabb tömegének köszönhetően rendkívül könnyen szállítható, ráadásul 10 különböző színben is kapható, így ízlésünknek megfelelően választhatjuk ki a nekünk tetszőt. A kosz- és szakadásálló pihenőhelyért 3700 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >> 
 
Eachine E55 összecsukható drón – Zsebre vágott repülő csoda 
 
Felnőttek és gyerekek, kicsik és nagyok új hobbija a drónozás. A számtalan előnyök mellett a repülő eszközök nagy hátránya azonban az, hogy bonyolult őket szállítani, sok esetben autóba kell ülnünk, hogy elvihessük kedvenceinket a megfelelő reptető helyszínre. Mennyivel jobb lenne, ha egyszerűen összecsukhatnánk és zsebre rakhatnánk őket. Az E55 pontosan ezt kínálja, a kompakt méretű drón karjai és propellerei egyszerűen behajthatók a testébe, így akár a farmerünk zsebében is szállíthatjuk. 
 
Sem monitorra, sem távirányítóra nincs szükségünk a repüléshez, elég, ha a telefonunkra feltelepített alkalmazást használjuk a mozgatásához. Az E55 képes az irányításhoz mobilunk giroszkópját is használni, így elég, ha azt mozgatjuk a levegőben, a gép hűen követni fogja kézmozdulatainkat. A magasságtartás funkciónak köszönhetően képes egy helyben lebegni, illetve az automatikus fel- és leszállással rendkívül egyszerűvé válik az irányítás. Az applikáció segítségével ráadásul repülési útvonalat is rajzolhatunk a kijelzőre, amin a drón végighalad. Az okoseszköznek is beillő repülő kütyüért mindössze 9200 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
Blitzwolf telefontartó – Mágnes mágia 
 
Az autós telefontartók használata sokszor macerás. Vagy járműspecifikus kiegészítőket veszünk, vagy a műszerfalunkra kell úgy felrögzítenünk az eszközt – például ragasztással vagy fúrással –, hogy annak eredeti állapotát később bonyolult visszaállítani. Így viszont a gépjárművet lesz nehezebb eladni, ráadásul az értéke is csökken. A problémát egyszerűen feloldja a szellőző rostélyra illeszthető mágneses mobiltartó. 
 
Az alapötlet rendkívül egyszerű: helyezzünk el telefonunkon egy fémlemezt, amit csatlakoztassunk egy mágneses fejre, majd ezt szúrjuk bele a szellőzőbe. Minden autóval tökéletesen kompatibilis, bármilyen szögben beállítható, a későbbiekben pedig tetszőlegesen eltávolítható mind a járműből, mind az okoseszközünkről. Nincs többé gond a navigációval, a zenehallgatással vagy éppen a hívások fogadásával, ráadásul a flexibilis fej segítségével a kijelző is mindig ideális szögben fog állni. Az eszköz emellett rendkívül olcsón, 1500 forintért beszerezhető. 
 
Link >>
www.rendeljkinait.hu
2017.05.02
|


Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.