Kedvenc helyek

Egy brazil énekesnővel rögzítette új dalát Iggy Azalea

Az ausztrál rapper a brazilok feltörekvő csillagát, Anittát kérte fel közreműködőként legújabb dalához, amely május 19-én debütál majd világszerte.

Kapcsolódó cikkek

Iggy Azalea egy ideje már gőzerővel készíti második nagylemezét, amely az előzetes tervek szerint már tavaly kiadásra került volna, de nem tisztázott okok miatt az album megjelenését határozatlan időre elhalasztották. A Digital Distortion című zenei anyag első előfutára a 2016-os Team volt, majd ezt követte az alig egy hónapja kiadott Mo Bounce kislemez, amelynek fenékrázós videoklipjére már közel 35 millióan kattintottak a VEVO-n.
 
Ms. Azalea azonban nem pihen meg a babérjain, hiszen ismét újabb szerzeménnyel örvendezteti meg rajongóit; a Switch nevű duett Anittával karöltve készült el, amelynek borítóképe már megtekinthető a rappernő közösségi platformjain. Iggy elmondása szerint az új album dalai sokkal pozitívabb hangvételben íródtak, mint az előzőé: „Szerintem az első albumom nagyon agresszív, indulatos és nyers volt. De ezt éreztem akkoriban. Viszont az idő halad, és olykor minden sebet begyógyít... így most már boldog vagyok.” 
 
(BreatheHeavy.com)  
 
2017.05.04
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.