Kedvenc helyek

Visszatér Miley Cyrus

A Disney-sztárból lett botrányhősnő egy hosszabb kihagyás után tér vissza a zenei életbe, hogy bebizonyítsa rosszakaróinak: nem lehet őt olyan könnyedén leírni, sőt most még erősebb, mint valaha.
Miley-t már láthattuk bájos tinisztárként, vadóc rockdívaként, valamint az utóbbi időben polgárpukkasztó celebként is, de abban biztosak lehettünk, hogy bárhol tűnt fel, ott kő kövön nem maradt. A fiatal énekesnő most azonban a visszafogott stílusával szeretne hódítani, ezt hangsúlyozza a Billboard magazin címlapjához készített vadonatúj fotósorozata is. 
 
Cyrus kisasszony a neves zenei újságnak mesélt jövőbeli terveiről, melyek között egy új album megjelentetése is szerepel, lehetőleg még az idei év folyamán. Az énekesnő elmondása szerint egy erősen politikai témájú anyagra számíthatunk, ugyanis fontosnak tartja, hogy merjük használni a hangunkat a mai világban: „Ez egy politikai felvétel. Kíméletesen és megértően akarok szólni az emberekhez – úgy, ahogy ők ezt nem teszik”. 
 
Az új lemezt beharangozó kislemez Malibu néven jelenik meg május 12-én, ami egy szolid, szerelmes dal lesz, az ihletet pedig Miley vőlegénye, Chris Hemsworth adta hozzá.  
 
(billboard.com) 
2017.05.04
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.