Kedvenc helyek

Fényjáték és komolyzene a Bazilikánál

ZEnergia - Szent István tér, május 21. 20:30
Az MVM a tavalyi sikerkoncert után újra megrendezi a ZEnergia névre keresztelt komolyzenei szabadtéri zongorakoncertet, hogy egyedülálló kulturális élményt nyújtson a nagyközönség számára. Az est során Balázs János Junior Prima- és Liszt-Díjas zongoraművész kápráztatja el virtuóz játékával a zenekedvelőket.
Az impozáns Szent István Bazilika új köntösbe öltözik a lenyűgöző fényfestéssel, a zeneszót kísérő fényjáték művészien kapcsolja össze a múltat és a jelent, egészíti ki a muzsikát. A május 21-én, vasárnap 20:30 órakor kezdődő esti koncerten Balázs János tolmácsolásában hallhatjuk Beethoven, Chopin, Liszt, Saint-Seans és Debussy legismertebb darabjait, valamint Cziffra György és az előadó zongoraművész saját átiratait. A klasszikus zeneművek mellett Balázs János igazi meglepetés produkcióval is készül a közönség számára, amelyben a klasszikus és a populáris zene vérpezsdítő ötvözetét hallhatják a koncertre látogatók. 
 
Az MVM Zrt. – az előző évi kezdeményezéshez hasonlóan – most is figyelmet fordít a jótékonykodásra, a koncertre kilátogatók jegyeik megvásárlásával az UNICEF munkáját támogatják. 
2017.05.09
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.