Kedvenc helyek

Sztárhadsereg Calvin Harris legújabb albumán

Minden idők talán egyik legnagyobb zenei projektjét készül megjelentetni a skót DJ. Már megszokhattuk, hogy Calvin Harris bármihez nyúl, arannyá változik; számtalan slágert repített már a toplisták élére közreműködőként és producerként egyaránt.
Habár a DJ sosem tűnt el zeneileg igazán, a tavalyi évben főként a Taylor Swifttel való szakítása kapcsán szerepelt az újságok hasábjain. Most azonban elérkezett az idő, hogy ismét a zene kerüljön előtérbe: Calvin a közösségi profiljain jelentette be, hogy június 30-án érkezik legújabb albuma, amely a Funk Wav Bounces Vol. 1 címet kapta. A lemez érkezésének hírénél már csak a közreműködők listája izgalmasabb, amely nagy vonalakban felöleli a pop- és rapvilág releváns előadóinak apraja-nagyját. Young Thug, Pharrell, Ariana Grande, John Legend, Nicki Minaj, Katy Perry, Snoop Dogg, és még sokan mások is hallhatók lesznek az új korongon, amely nagy eséllyel az idei év egyik legerősebb albuma lehet.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.05.11
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.