Kedvenc helyek

Nightdrive: Sporting Life Live (US)

[ hiphop ]
Budapest, Toldi, május 19. 23:00
A New Yorkban székelő Ratking egyik oszlopa kerekedett fel, hogy Európában és Ázsiában is hintse a karcos utcai vakert. A 2011-ben alakult, punk-rock hatásokat is beépítő rap mesterhármas tavaly Hak kilépésével duóvá olvadt, de Sporting és Wiki folytatja.
Saját független kiadójuk, a Letter Racer is tovább él. A hozzánk látogató, 28 éves left-field hiphopper műsorára lehet hangolódni a Slam Dunk vol. I. II. és III. címet viselő EP-trilógiájával, illetve az 55 5’s című, tíz számot tartalmazó bemutatkozó albumával. Két Boiler Room-os fellépésen van túl, és nem akármilyen kollaborációkat tudhat maga mögött: egyikben Blood Orange volt a partnere. Remix-felkérései közül kiemelnénk Shakilus- és Sampha-átiratait. A tengerentúli sportember one-man-show-ja mellé, hogy teljes legyen a győzelem, még Aiwa, Ao Uzzi, Uffalo Steez és Utah pakol. 
 
Jegyár: 1200 Ft 
Air
2017.05.12
|


Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.