Kedvenc helyek

Nyári hangulatú videót mutatott be a DNCE

Joe Jonas és csapata egy fűtött hangulatú „ereszd el a hajam” partyba invitálja rajongóit a Kissing Strangers klipjében, amelyben napjaink legfelkapottabb női rappere, Nicki Minaj is szerepet kapott.
Április közepén debütált a dance-rock-banda legújabb kislemezes dala, a Kissing Strangers. A fülbemászó popsláger hamar a rádiók és a közönség kedvencévé vált, így nem csoda, hogy a szám hanganyagát mindössze pár hét leforgása alatt közel 4 millióan hallgatták meg a VEVO-n. Hasonló sikerekkel számolhat a dalhoz leforgatott videoklip is, ami már a rajongók számára is megtekinthető az együttes hivatalos csatornáján.
 
Az álomszerű kisfilm tökéletesen tükrözi a DNCE-életérzést, amelynek alapját a féktelen bulizás és a soha véget nem érő tombolás adja. A videóban természetesen a dalban közreműködő Nicki Minaj is feltűnik, aki dögös cowgirlnek öltözve próbálja ujja köré csavarni a banda frontemberét. Hogy a nagyszájú rappernő végül sikerrel jár-e, az a klipben kiderül... 
 

 
(breatheheavy.com) 
2017.05.12
|


Játék
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok" könyörtelenebbek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.