Kedvenc helyek

Érkezik az ex-Fifth Harmony-tag debütáló albuma

Nem sokáig tétlenkedett napjaink legsikeresebb lánybandájának egykori énekesnője, Camila Cabello, aki pár hónappal a zenekarból való kiválása után máris saját szólóalbummal jelentkezik.
Camilla 2016 decemberében jelentette be, hogy otthagyja a Fifth Harmony együttest, és ezentúl szólóban folytatja tovább a zenélést. A döntés valós miértje a mai napig tisztázatlan, de a hírek szerint a csapat profitorientált menedzserének embertelen bánásmódja volt az, amely erre a lépésre sarkalta a tehetséges énekesnőt. A minidíva a történtek ellenére nem dugta homokba a fejét, sőt: gőzerővel folytatta önálló lemezének készítését, amelynek munkálatai még a csapattal töltött időszakban megkezdődtek.
 
A The Hurting, The Healing, The Loving névre keresztelt album megjelenésének időpontja még nem nyilvános, de az már biztos, hogy a korongot felfuttató első kislemez május 19-én lát majd napvilágot. „Az album az utam történetét meséli el, hogy hogyan jutottam el a sötétségből a fénybe, hogyan találtam rá önmagamra egy elveszett időszak után” – nyilatkozta Camilla.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.05.15
|


Játék
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok" könyörtelenebbek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.