Kedvenc helyek

Christina Aguilera, a két lábon járó hangulatjel

Az aranytorkú énekesnő is szerepet kapott a nyáron mozikba kerülő Emoji-filmben, amelyben az egyik énekes-karakter hangjaként debütál majd szinkronszínészként.
Énekesnő, színésznő, divatikon, reklámarc – az évek során már rengeteg szerepben láthattuk Christina Aguilerát, aki most egy újabb oldalát mutatja meg a nagyérdeműnek. A szőke díva ezúttal nem a betétdalok által, hanem egy animált karakter élő hangjaként szólal majd meg a mozivásznon: őt érte a megtiszteltetés, hogy hangját kölcsönözheti az Emoji-film Akiko Glitter nevű figurájának, akivel nagyon könnyedén azonosulni tudott a saját elmondása szerint. „Nagyon kedvelem Akiko Glitter karakterét, mivel annyira szabadelvű és életrevaló. Úgy éli az életét, ahogy én is szeretem kifejezni magam” - áradozott Ms. Aguilera.
 
A 36 éves popsztár jelenleg több projekten is tevékenykedik, ugyanis már javában forgatja a Zoe című romantikus filmet, ezekkel párhuzamosan pedig gőzerővel készíti nyolcadik nagylemezét, amely a tervek szerint még idén a boltok polcaira kerül.  
 
 
2017.05.16
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.