Kedvenc helyek

Katy Perry az American Idol új zsűritagja

Az extravagáns énekesnőt érte az a szakmai megtiszteltetés, hogy az American Idol következő szériájában többek között ő is dönthet majd a műsorba jelentkező tehetségek sorsáról.
Igencsak felpörögtek az események Katy Perry háza táján. Azon felül, hogy hamarosan új albumot jelentet meg, még idén turnéra indul, sőt, még a tévéképernyőkön is feltűnik majd az év végén. Ms. Perry a The Ellen DeGeneres Show-ban való vendégeskedése során jelentette be, hogy zsűritagként debütál majd az ABC csatorna hamarosan újrainduló tehetségkutatójában, az American Idolban.
 
Az eredeti tervek szerint a pop-rock díva, Kelly Clarkson ült volna a mentori székbe, de aztán a The Voice-szal való korábbi megállapodása miatt végül Katy-vel köttetett meg a szerződés. A popsztár az új szerepe mellett az ötödik stúdiólemeze miatt is nagyon izgatott, melynek különösen erotikus töltetét a kora inspirálta: „Imádok a harmincas éveim elején lenni, szerintem ez a legjobb időszak. Imádok most nőnek lenni” - mesélte Ellen-nek a visszatérésre készülő világsztár.
 
(breatheheavy.com)
 
2017.05.17
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.