Nyerd meg a Cranberries zenekar Something Else című albumát!

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek nagy slágerére, a Cranberries Zombie c. dalára? Az ír zenekar tíz év hallgatás után legutóbb 2012-ben jelentkezett új lemezzel. Most, négy évvel később itt a még újabb, Something Else című album!
A Dolores O’Riordon frontasszony vezette ír csapat a kilencvenes évek meghatározó zenekara volt, és világszerte hatalmas sikereket értek el köszönhetően Zombie című slágerüknek, melyet a két kisgyermek életét követelő warringtoni bombamerénylet után írtak. Az együttes több sikeres nagylemez megjelentetése után 2003-ban oszlott fel, majd az évtized végén újra összeálltak, és 2012-ben Rose címmel adtak ki új albumot. Azóta újra stúdióba vonultak, így idén újabb lemez került ki a zenekar műhelyéből Something Else címmel. 
 
Az új albumon, mely az elmúlt 25 év legnagyobb slágereinek akusztikus átiratait tartalmazza, természetesen a Zombie című szám is helyet kapott. A lemezen emellett olyan dalok szólalnak meg az Irish Chamber Orchestra közreműködésével új, szimfonikus köntösbe öltöztetve, mint a Dreams, a Ridiculous Thoughts, a Linger vagy az Ode to my Family.
 
Amint a lemez kezdett összeállni, három új dal is helyet kapott a trackek között, melyek mind stílusukban, mind szövegükben zökkenőmentesen illeszkednek a régi dalok közé: a The Glory, a Rupture és Why. Utóbbi kettőt az énekesnő életének személyes tragédiái – depressziója, illetve az édesapja elvesztésekor érzett fájdalma – inspirálták. Az album megírásában Dolores O’Riordon mellett a zenekar gitárosa, Noel Hogan is közreműködött.  
 
Ha szeretnéd megnyerni az albumot, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Hány dal található a Cranberries Something Else című albumán?

A helyes megfejtést beküldők között kisorsoljuk a Cranberries zenekar legújabb albumát. A nyereményeket személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: május 31., szerda 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.