Kedvenc helyek

Normafa Open Air 10.

Budapest, Normafa – Csillebérc Szabadidő- és Ifjúsági Központ, 2017. május 26. 21:00
Már nagyon várta a normafás közönség az idei évadnyitót, ami egyben Palotai Zsolt 56. születésnapja is. A páratlan vizuális effektek mellett most állatsimogató teszi még szürreálisabbá az erdei zsúrt, a „külföldi kontingensről” nem is beszélve.
Finomnak ígérkezik a jubileumi Bday Madness, ahol három román és egy szerb DJ is kiugrik a szónikus tortából. Snow és Down mellett MC Agent jön Kolozsvárról Palotai mester drum&basstől zakatoló színpadára, melyet még többek közt a Ninjabreaks-fejek is tarkítanak majd. A Goa tisztást az Y-Production – Botondtól Hruscsovon és Psyletzkyn át QY-ig és Wape-ig – lepi el, a Minimal mezsgye pedig a novi sadi technoid, Lag mellett Nils, Subotage, Sinko és Dr. Zoidberg jóvoltából népesül be. Illetve Pipacs, a csacsi és Csuli, a láma emeli még a természetközeli est fényét. 
 
Jegyár: 2000 Ft-tól 
Air
2017.05.19
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.