Kedvenc helyek

Budapest Folk Fest

[ folk / world music ]
Budapest, Várkert Bazár, 2017. május 24 - 28.
Folk delicatess, gondosan válogatott összetevőkből – ezzel vár a 2017-es fővárosi folkfieszta. Hagyomány és modern forma fonódik össze a szélrózsa minden irányából: afrikai, balkáni, cigány és mediterrán zenék egyesítik megosztott világunkat.
2010 óta népesíti be a Várkert Bazárt sokféle nemzet: egzotikus ritmusok, autentikus dallamok, újszerű vagy éppen ősi hangszerelés ér össze a fonós táncházzal és romániai muzsikával (Mahala Rai Band és Nadara) a csütörtökön induló fesztiválon. Pénteken pedig a macedón ízeket (Vlatko Stefanovski) a bolgárok ellenpontozzák (Theodossii Spassov). Szombaton az isztambuli BaBa ZuLa pszichedelikus folkja mellett barcelonai görög zene is zeng a Trio Fetától. A záró (gyerek)napot lengyel és izraeli előadók színesítik. 
 
Jegyár: 0-2500 Ft, elővét: 1500-2000 Ft, bérlet: 7000 Ft, elővét: 5000 Ft 
Air
2017.05.18
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.