Kedvenc helyek

Meghalt Chris Cornell

Váratlanul elhunyt Chris Cornell. A Soundgarden és az Audioslave énekese mindössze 52 évet élt. Chris Cornell halálának okát egyelőre nem közölték, de pénteken még fellépése lett volna a Rock on the Range fesztiválon – írja a Stenk blog.
Az 1964-ben, Seattle-ben született Cornell Cornell a '90-es évek meghatározó és igen népszerű grunge-zenekarának, a Soundgardennek volt az énekese, legismertebb daluk az 1994-es Black Hole Sun volt. A Soundgarden megszűnése után ,2002-től az Audioslave frontembereként tevékenykedett tovább, emellett szólólemezeket is kiadott. A Rolling Stone magazin listáján a kilencedik legjobb rockénekesként szerepelt. Cornell halálának okát egyelőre vizsgálják, a hír mindenesetre váratlanul érte és sokkolta Cornell családját és a zenésztársakat is.
2017.05.18
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.