Kedvenc helyek

Selena Gomez visszatért

Bad Liar címen látott napvilágot a fiatal énekesnő visszatérő kislemeze, amely egy hosszabb kihagyás után törte meg a csendet az egykori Disney-sztár körül.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

Selena Gomez egy ideje már a nyilvánosságtól távol éli mindennapjait, saját elmondása szerint a mentális egészségére való tekintettel határozott úgy, hogy visszavonulót fúj – többek között ennek volt betudható az is, hogy szeptemberben lemondta a Revival névre keresztelt turnéjának összes hátralévő állomását.
 
Időközben azonban a szerelem is rátalált, a TheWeeknddel való kapcsolata újra visszaterelte őt a régi kerékvágásba, amely egyúttal a zenei karrierjére is jó hatást gyakorolt: februárban Kygóval készített közös dalt, most pedig egy saját, szólószerzeménnyel rukkolt elő a rajongói legnagyobb örömére. A Bad Liar egy tipikusan fülbemászó szám, amely hamar a rádiók és a közönség kedvencévé válhat. A dalhoz természetesen vizuális anyag is társul, amely már megtekinthető a minidíva Spotify-csatornáján
 
(breatheheavy.com) 
2017.05.18
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.