Dupla Balaton-kerüléssel indul a biciklis szezon

Balatonaliga, Club Balaton, Balatonföldvár, Keleti Strand, május 20., 27.
Idén két tókerülő túrával startol a biciklis szezon a Balatonnál. Május 20-án az Ultrabalaton részeként indul a McDonald’s BringaMánia Bringatúra, míg május 27-én a már több éves hagyományra visszatekintő Tour de Balaton távjai is elrajtolnak.
Ultrabalaton két keréken is 
 
Május 20-án a McDonald’s Bringamánia Bringatúra a balatonvilágosi Club Aligából indul a 220 kilométert egyénileg vagy csapatban teljesítő futókkal azonos távon. Az úton nyolc bringamániás frissítőpont várja a kerékpárosokat, míg a balatonföldvári Keleti Strandon szurkolói és váltópontot alakítanak ki a futók számára. Földváron masszőrök, ingyenes Wi-Fi, telefontöltők, DJ, babzsákos pihenőzóna, fotófal, zuhanyzási lehetőség is várja a sportolókat. A szurkolóknak pedig szurkolói zászlókészítés és csocsóasztalok teszik majd kellemesebbé a várakozást. A szervezők az éjszakai időszakra látványos fényekkel is készülnek.
 
További információ >>
 
Tour de Balaton 6 kilométertől a tókerülésig 
 
Az Ultrabalaton után pontosan egy héttel, május 27-én a kerékpárosok a McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonon is megmérettethetik magukat, ahol az előnevezések alapján idén is garantált a 3000 résztvevő. A bringás szezon egyik legnagyobb túrája ismét Balatonföldvár Keleti Strandjáról indul és a korábbi évekhez hasonlóan, most is öt távval kínál a család minden tagjának sportolási és kikapcsolódási lehetőséget. A legprofibbak a komoly kihívást jelentő teljes tókerülésen, a Balaton_206-on és a némileg rövidebb, de még mindig erőt próbáló Balaton_146-on indulnak. A családi túrázásra a reggel tízkor induló Balaton_86, illetve tizenegykor induló, meglepetés családi programokkal tarkított Balaton_32 a legalkalmasabb. A legkisebbeknek délután háromkor indul a Balaton_6 köröcske.
 
További információ >>
2017.05.19
|


Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.