OTP Bank Gourmet Fesztivál

Budapest, Millenáris, 2017. május 18 - 21.
Idén az epret és a mangalicát helyezi fókuszba a fesztivál, mely hazai és nemzetközi sztárokkal, a régió legjobb éttermeinek bemutatóival, workshopokkal, külön gyerekprogramokkal, exkluzív ebédekkel és vacsorákkal, valamint szakmai- és közönségdíjakkal várja látogatóit május 18-21. között a Millenáris parkba.
Alapelvéhez hűen idén is mindenből a legjobbat kínálja a gasztrorendezvények legjobbika, az OTP Bank Gourmet Fesztivál: az egy időben és egy helyen felsorakozó legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek ételei mellé a látogatók most is megkóstolhatják az ország legjobb borait, söreit, pálinkáit, és persze a kínálatból nem maradhatnak ki a legjobb cukrászdák, gourmet üzletek, sőt a kiemelkedő teljesítményt nyújtó street foodosok sem. 
 
A több mint 100 kiállítót felvonultató esemény fókuszába a sokszínűség jegyében már nem egy-egy ikonikus étel, hanem két alapanyag kerül. Idén a mangalicára és az eperre esett a zsűri választása, ezért az éttermekre jellemző specialitások mellett, most e két alapanyagból is izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat készítenek majd a sztárséfek. 
 
Ha mindez nem lenne elég ahhoz, hogy ne tervezzünk más programot erre a májusi hétvégére: idén már - az ország határait túllépve - a közép-európai régió legjobbjaiból is bemutatkozik jónéhány szakács. A magyar és nemzetközi sztárok előadásain és bemutatóin túl kóstoló és workshopok is várják az érdeklődőket, aki pedig ennél is különlegesebb és egyedibb élményre vágyik, az - előzetes regisztráció mellett - a fellépő sztárok exkluzív ebédjeire és vacsoráira is befizethet.
 
A megújult és kibővült kínálaton túl az eddiginél is több és értékesebb ajándék jár a belépőjegy mellé, miközben a jegyek ára változatlan marad.
2017.05.19
|


Játék
A vidéki független szféra két képviselője, a KB35 Inárcs és a győri RÉV Színházi és Nevelési Társulat koprodukciója, William Shakespeare Othellójával olyan témákat érint, mint a xenofóbia, manipuláció vagy a családon belüli erőszak.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.