Olasz Renátó programajánlója

Új rovatunkban művészek és kulturális területen tevékenykedő szakmabeliek mutatják be kedvenc filmjeiket, könyveiket, zenéiket és olvasmányaikat.
Februárban mutatták be Kostyál Márk első nagyjátékfilmjét Kojot címmel, amit mindenkinek ajánlok, illetve Hajdu Szabolcs: Ernelláék Farkaséknál és Till Attila: Tiszta szívvel című filmjeit azoknak, akik még nem látták. Az új sorozatok közül Paolo Sorrentino: Az ifjú Pápa című mini sorozata isteni.
 
Nagyon tetszett mostanában néhány rendezés, bár sajnos keveset járok színházba: Fehér Balázs Benő: Emilia Galotti (Katona), Mundruczó Kornél: Szégyen (Trafó), Zsótér Sándor: Brand és a Galilei élete (Nemzeti) és Kárpáti Péter: A Pitbull cselekedetei (Jurányi Ház).
 
Az utóbbi időben nagyon hatott rám Vlagyimir Szorokin Az opricsnyik egy napja című regénye, nemrég olvastam Lanczkor Gábor Folyamisten és Totth Benedek Holtverseny című könyvét, amik szintén nagyon tetszettek. És hogy legyen még egy ráadás, ha nincs valakinek annyi ideje: Szabó Márton István tavaly megjelent Másodlagos kötések című verses kötete. 
2017.05.23
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.