Tereskova Nagy Kriszta x-T programajánlója

Egy nagyon fontos könyv jelent meg, amit el akarok olvasni, méghozzá annyira, hogy nem várom meg, míg a szerzője Magyarországon lesz, és ajándékba kapok tőle egy példányt, hanem megveszem...
A könyv Feldmár András Credo című írása, ami most jelent meg a Könyvfesztiválra. Feldmár harcostársam, barátom és anyám, és ez az első könyv, ami nem egy előadásának a jegyzete.
 
Az előadás, amit biztosan megnézek, az Juronics Tamás koreografálásában lesz látható a Müpában. Ez az én a darabom, amit neki írtam abban a reményben, hogy a csodás szegedi kortárs balett színre viszi. A művem címe: FEMINIZMA. Ez egy mai mese, amiben a főhősnő, Lili, a szerelmet feláldozza a feminizmus oltárán. A férfiakkal szemben megnyeri a háborúkat, de a szerelmet örökre elveszíti, és ebbe belehal, mert nem tud nélküle élni. A mese végét nem mondom el, talán feltámadás van, és talán igazuk van azoknak, akik azt állítják, hogy a feminizmus egy régen lezáródott szabadságharc, amiről 2017-ben nincs mit beszélni. 
 
Koncertre is megyek: P.J. Harvey játszik nyáron a Szigeten, és őt látnom kell, mert ő olyan mint én! 
2017.05.23
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Külföldi kiállításkörképünk egyik izgalmas állomása: Tokióban magyar klasszikusok. Többek közt Munkácsy, Rippl-Rónai, Szinyei és Csontváry is a Treasures from Budapest című kiállításon. #szinyei #szinyeimersepal #lilaruhasno #kiallitas #tokio #treasuresfrombudapest
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.