Keleti kényelem felsőfokon!

Rendelj kínait - 17. rész
Egy hordozható akkumulátortartó mindig jól jön a háznál, a távvezérlésű kulcskereső és elvesztés elleni kütyü pedig a szétszórt emberek életét teheti könnyebbé. Nyárra egy felfújható heverőt, illetve egy színes kijelzővel ellátott házi meteorológust is beszerezhetünk Kínából.
Tomot T4 power bank – Akkupakkok újratöltve 
 
Nagyon sok műszaki eszköz működik 18650-es lítium-ion akkumulátorral. A speciális méret miatt azonban ezek az áramforrások idejük nagyobb részét a fiókban töltik kihasználatlanul. Legtöbbször csak akkor fogjuk munkára őket, ha zseblámpánkra, fényképezőgépünkre vagy más speciális elektromos eszközünkre van szükség.  
 
A Tomot által kitalált tartó azonban a mindennapi használatra is alkalmassá teszi az akkukat, így kovácsolva a problémából lehetőséget. Nem kell mást tennünk, mint 4 egyforma méretű telepet a keretbe helyeznünk, máris használhatjuk más eszközök töltésére. A power bank kapacitása tetszőleges, ha kevésnek találjuk, egyszerűen nagyobbra cseréljük őket. 
 
A kütyüt LCD-képernyővel is ellátták, így a töltési paramétereket nyomon tudjuk követni, felvértezték továbbá fordított polaritás elleni védelemmel és 3 különböző töltési móddal is. A kettős kimenetnek köszönhetően egyszerre több elektromos eszköz töltésére is képes keretért 4000 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
Távvezérlésű kulcskereső és elvesztés elleni kütyü – Hogy mindig minden a helyén legyen 
 
A mindennapi rohanásban sokszor széthagyjuk tárgyainkat, amelyek keresése több mint bosszantó tud lenni. Idő szűkében ráadásul hajlamosak vagyunk kapkodni, ami tovább nehezíti a megtalálásukat. Milyen jó lenne egy eszköz, amely megmondja, mit hol találunk, így nem kellene fejben tartanunk hollétüket. 
 
Ezt a szellemes ötletet valósítja meg a vezeték nélküli kereső, amely vevői segítségével képes 4 tárgyat is helyettünk megtalálni. Nem kell mást tennünk, mint a színes korongokat a pénztárcákba, szemüvegtokunkba, táskánkba tenni vagy éppen a kulcscsomónkra fűzni. A keresőállomás megfelelő gombjának megnyomásával hangjelzéssel tudhatjuk meg, hogy elhagyott értékeink a lakásban merre találhatók. A tárgykereső ára 5500 forint. 
 
Link >>
 
IPRee napellenzős felfújható fotel – Kényelem felsőfokon 
 
Jön a nyár, ilyenkor pedig mindenki pihenésre vágyik. Hűs tengerpart vagy a kertben álló fűzfa, bármire is esik választásunk, mindenképpen szükség van egy megfelelő fekhelyre. Az IPRee pont ilyen, a könnyedén felállítható pihenőszófát napellenzővel is ellátták, így biztosít védelmet a káros UV-sugarak ellen. 
 
Szállítása a hozzáadott hordtáskának köszönhetően nagyon egyszerű, elég a levegőt kinyomnunk és az anyagot összecsavarnunk. A pihenőeszköz maximálisan 100 kilogramm megtartására képes, ráadásul hatféle divatos színben kapható. Az ára is igen kedvező, mindössze 4000 forintot kérnek érte. 
 
Link >>  
 
Digoo hőmérséklet-állomás – Mindent tudó időjós 
 
Reggel kinézünk az ablakon, de nem látunk semmit a köd miatt, vajon hány fok lehet? Megfagytak-e a garázsban a muskátlik, jeges-e az autó szélvédője? Sajnos senki nem születik időjósnak, de szerencsére a Digoo megalkotta a saját időjárás-jelentő eszközét, ami a hőmérsékletről, a páratartalomról, légnyomásról, de még a holdfázisról is tájékoztat minket. 
 
A központ az adatokat egy 6,5 colos, színes központi kijelzőn jeleníti meg a rácsatlakoztatott szenzorok adatai alapján, melyeket a lakásban vagy akár azon kívül is elhelyezhetünk. Így egymás után nézhetjük meg, hogy hány fok van a verandán, a gépjárművünkben, vagy akár a pincében, de természetesen az összes többi adat is egy gombnyomással elérhető. Másodlagos funkcióként pedig az aktuális dátumot és időt is kijelzi. A tudásához képest meglepő az alacsony ár, a központ és egy kültéri szenzor mindössze 6200 forintba kerül. 
 
Link >>  
 
 
www.rendeljkinait.hu
2017.05.23
|
(26 kép)


Játék
Ünnepi ráhangolódással folytatódnak a családbarát délelőttök a Jurányiban.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.