Kedvenc helyek

A manchesteri áldozatokért énekelt Miley Cyrus

A visszatérésén dolgozó egykori Disney-sztár volt a The Voice vendégfellépője, aki legújabb, Malibu című dalát Ariana Grande és a robbantás áldozatainak tiszteletére ajánlotta fel.
Az egész világ Ariana Grande hétfői koncertjének tragédiájától hangos, amely huszonkét fiatal életet, és háromszor ennyi sebesültet követelt a show utáni embertelen robbantás következtében. A zeneipar apraja-nagyja is megrökönyödve áll az értelmetlen pusztítás előtt, és sokan közülük közösségi platformjaikon fejezték ki támogatásukat kolléganőjük és az események elszenvedői felé.
 
Többek között így tett Miley Cyrus is, aki azon felül, hogy Instagram-profilján egy kisebb monológban fakadt ki a kaotikus helyzettel kapcsolatban, a The Voice tehetségkutató színpadán is megemlékezett az áldozatokról: „Szeretném ezt a dalt jó barátomnak, Ariana Grandénak ajánlani, és mindazoknak, akik tegnap részesei voltak a kegyetlen támadásnak. Együtt érzünk Veletek!” - hangzott el a kedves gesztus az előadás előtt. Habár Cyrus kisasszony az utóbbi időben főként botrányai révén szerepelt a köztudatban, emberségből azonban mindig jelesre vizsgázott; a kezdetektől fogva szívügyének tekintette a világbékét, elmondása szerint az új albuma is ennek a kérdését boncolgatja majd.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.05.24
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.