Mindent látó szem Kínából

Rendelj kínait - 18. rész
Kínából beszerezhető tárgyaink sorát ezúttal a következő holmikkal bővíthetjük: telefonos képstabilizátor, autós kamera, MP3-lejátszós pendrive és egy terepszínű hordozható függőágy.
Wewow telefonos stabilizátor és power bank – A tűéles képek mestere 
 
Sokan tapasztaltuk már, hogy a mobiltelefonnal készített képeink ferdék, mert vagy sietve kellett fényképeznünk, vagy csak nem találtuk el az arányokat a téma körül. Az sem mellékes, hogy milyen szögben látunk rá a megörökítendő tárgyra, sokszor nincs lehetőségünk ideális helyzetből előállítani a felvételeket. Ezt a problémát oldja fel a Wewow stabilizátora, amely elektromotorja és giroszkópja segítségével mindig vízszintesen tartja a belefogatott készüléket, így véve le vállunkról a terhet. A 8,5x5,5 centiméterre kihúzható rugós keretbe szinte az összes létező mobil beilleszthető. A készülék hátuljára az alkotók egy tükröt helyeztek el, ezzel tudjuk ellenőrizni, hogy mi kerül majd a képre.  
 
A stabilizátor gombnyomásra képes megváltoztatni orientációját, így fektetett és álló képeket is készíthetünk anélkül, hogy a telefonunkat kézzel kellene forgatnunk. A beépített vaku segít, hogy az elkészített anyagok megvilágítása minél jobb legyen, így csökkentve a homályos és életlen felvételek számát, és javítva a minőséget. 
 
Az alumíniumházba bújtatott készülék alján található szabványos méretű, negyed inch-es bemenet segítségével rögzíthetjük háromlábú állványra vagy szelfi botra is a Wewow-t. Ráadásul nemcsak gimbalként, de power bankként is működik, ugyanis az oldalán található micro USB-csatlakozón keresztül képes tölteni a telefonunkat. A rendelkezésre álló energia mennyiségét színes LED-ekkel jelzi vissza, értesítve minket a fogyásról. A négyféle divatos színben kapható készülékért 28 500 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
A118C autós kamera – Mindent látó autós szem 
 
A vezetés a zsúfolt nagyvárosokban sokszor gladiátorharcra hasonlít. Ezért egyre többen használnak valamilyen autós menetrögzítő megoldást, amellyel a vitás helyzeteket tisztázni lehet. Ezeknél a készülékeknél nagyon fontos a megfelelő látószög és a felbontás, továbbá az éjszakai használhatóság sem mellékes. A legtöbb ember azonban nem akar vagyonokat költeni egy ilyen kamerára, és az A118C esetében nem is kell. 
 
Az 1080p felbontással és 170 fokos látószöggel rendelkező, ék alakot formáló kütyüt ragasszuk fel a szélvédőre vagy a visszapillantó tükör hátoldalára, és máris rögzíthetjük az elénk táruló tájat. Rendkívül pici, ezért kívülről alig látható, ráadásul a Novatek 96650-es chipnek és az Aptina szenzornak köszönhetően éjszaka is megfelelő felvételeket készít. 
 
A 118C-t számtalan védelmi funkcióval is ellátták, a fontos videoszegmenseket zárolja a véletlen felülírás ellen, illetve rendelkezik gyorsulásmérő szenzorral is, ami ütközés esetén meggátolja a felvételek elvesztését. A lencse dőlésszöge több irányban állítható, hogy mindig azt rögzítse, ami igazán fontos. A nagy tudású autós kiegészítőért 10 500 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
Benjie C3 MP3-lejátszó és pendrive – Kicsi a bors, de okos 
 
Ma már szinte mindenki használ pendrive-ot adathordozásra, a legtöbb embernek a kulcskarikáján is lóg egy, hogy mindig elérhető legyen. De miért ne használhatnánk az állandóan kézre eső eszközt MP3-lejátszóként és hangrögzítőként is? A Benjie három az egyben terméke a fenti problémákra kínál megoldást.  
 
A zeneszámokat 8 Gigabyte-os tárhelyre tölthetjük fel, a funkciókat az oldalán elhelyezett gombokkal vezérelhetjük. Nyolc különböző formátumot képes kezelni, és hangrögzítőként is funkcionál. Hangot nemcsak lejátszani, hanem felvenni is tud, illetve a beépített 140 milliamperórás akkumulátor merülése esetén automatikusan darabolja és menti is a tartalmakat. 
 
Kinézetre meglehetősen diszkrét a Benjie C3, akár nyakba akasztva vagy kulcstartóra fűzve is hordhatjuk, jelenléte egyáltalán nem feltűnő. Az alján található 3,5 milliméteres jackcsatlakozóba dughatunk fülhallgatót, illetve speciális micro USB-adaptert is, így bármilyen okoseszközzel használható. A hasznos apróságért 5600 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
Ipree hordozható függőágy – Rovaroktól mentes pihenés 
 
Nyári slágernek ígérkezik az Ipree felfüggeszthető ágya, amelyet a környezetünkben található tereptárgyakhoz vagy fákhoz kell rögzítenünk. A szellős kialakításnak köszönhetően nagy melegben is remekül használható, a függesztett felfogatási megoldásnak köszönhetően pedig a különböző nemkívánatos élőlényeket is távol tartja. 
 
Ahhoz azonban hogy túrázásra is magunkkal vigyük, nem elég, hogy védelmet biztosít, gyorsan felállíthatónak és egyszerűen rögzíthetőnek is kell lennie. A vászonanyag végén található karabinerek segítségével a kifeszítése gyerekjáték, 300 kilogrammos teherbírásának köszönhetően pedig nem kell félnünk attól, hogy álmunkban fog leszakadni alattunk. A kempingezéshez, túrázáshoz, de akár horgászáshoz is használható pihenőeszközért 5600 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
www.rendeljkinait.hu
2017.06.05
|
Business card image created by Katemangostar - Freepik.com" onclick="loadgalfromjs(0,24);return false;">


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.