Kedvenc helyek

Fergie többé nem tagja a Black Eyed Peas-nek

Az együttes egyik alapító tagja, Will.i.am az Ahlan!-nek adott interjújában hivatalosan is megerősítette, hogy a Black Eyed Peas a továbbiakban Fergie nélkül folytatja tovább a zenélést.
A kétezres évek egyik legsikeresebb formációjának tartott zenekar az utóbbi időben hol eltűnt, hol visszatért, de valamilyen formában mindig hallatott magáról. Legutóbb a 2003-as Where Is The Love? kislemezük átdolgozásával rukkoltak elő, azóta azonban nem sok minden történt a BEP háza  táján. A feloszlásuk híre már régóta a levegőben keringett, de a frontember végre pontot tett az ügyük végére, és elárulta: a banda nem oszlik fel, mindössze csak átalakul. A gyökeres változásokat Fergie távozása idézte elő, amelynek oka a szőke díva szólókarrierjének tudható be a hivatalos közlemény szerint. Egyes források  szerint azonban sokkal inkább egy személyes konfliktus az oka, amely Will.i.am és pártfogoltja között alakult ki, amikor az énekesnő bejelentette, hogy egy másik kiadóhoz szerződve szeretné megjelentetni a már régóta készülő Double Dutchess nagylemezét. Ennek ellenére a zenész-producer különösen pozitív hangnemben nyilatkozott a visszatérésre készülő díváról, és elmondta, hogy bárki veszi át a helyét a csapatban, Fergie jelensége pótolhatatlan lesz.

(breatheheavy.com.)
2017.06.05
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.