Kedvenc helyek

Személyes hangvételű lemezzel tér vissza Kylie Minogue

Az ausztrál popdíva gőzerővel dolgozik tizennegyedik stúdióalbumán, amely a bennfentes hírek szerint az énekesnő egyik legőszintébb munkájaként lát majd napvilágot az év folyamán.
Ms. Minogue egy ideje már szorgosan tevékenykedik soron következő új nagylemezén, amely a 2014-ben kiadott Kiss Me Once utódjaként kerül majd kiadásra. Az új anyag egyik producere a brit lemezlovas, Sigala volt, aki pár nappal ezelőtt a The Sun-nak nyilatkozott az énekesnő új projektjével kapcsolatban. A Sweet Lovin' slágergyárosa elárulta, hogy az album készítése során Kylie az angol színésszel, Joshua Sassevel való szakításából inspirálódott, akivel január végén bontották fel jegyességüket, miután kiderült, hogy egy másik nő is bekerült az álompárnak titulált szerelmesek románcába. 
 
Sigala elmondása szerint az új dalok képet adnak majd a rajongóknak arról, hogy mi is történt valójában Kylie és Joshua között, különösen az első kislemez, amely a világsztár egyik legnagyobb slágerének, a Spinning Aroundnak a mintájára készült el. „Van neki egy Spinning Around beütése. Klassz, hogy a 90-es évek stílusát képviseli, de mégis muszáj volt modern hangzást is belecsempészni, hogy előremozdítsa Kylie karrierjét” - áradozott új szerzeményéről a norwichi zenész.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2017.06.06
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.