Kedvenc helyek

Sam Smith újra stúdióban

Sejtelmes színfalak mögötti fotók árasztották el a brit zenészmogul, Sam Smith Instagram-profilját, amelyek egyértelmű megerősítést adnak a már régóta terjengő pletykáknak: az új lemez már készülőben van, és talán hamarabb a boltok polcaira kerülhet, mint gondolnánk.
„Felvétel x” – ezzel a rövid, ámde sokatmondó felirattal látta el új képeit az énekes, amelyek a legfrissebb zenei projektjébe engednek betekintést. A Grammy-díjas zenész már gőzerővel ügyködik soron következő albumán, amely a nagy sikereket elért debütáló korongja, a The Lonely Hour utódjaként kerül majd kiadásra. Sam az előző munkája során a Zeizallal való szakításából inspirálódott, ennek hangot is adott a Grammy-díjátadón elmondott ikonikus köszönőbeszéde közben: „Szeretnék köszönetet mondani annak a férfinak, akiről ez a felvétel szól, akibe beleszerettem a tavalyi évben. Köszönöm szépen, hogy összetörted a szívem, ugyanis így most lett négy Grammym”.
 
Az egyelőre kérdéses, hogy az új lemez dalai mi alapján íródtak, de az biztos, hogy Mr. Smith most sem bízza a véletlenre a dolgot. Többek között olyan neves producerek dallamai keltik majd életre az énekes szövegeit, mint például Timbaland, Jimmy Napes vagy Reuben James, így a siker most is garantált. 
 
(ew.com, breatheheavy.com) 
2017.06.07
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.