Kedvenc helyek

Sam Smith újra stúdióban

Sejtelmes színfalak mögötti fotók árasztották el a brit zenészmogul, Sam Smith Instagram-profilját, amelyek egyértelmű megerősítést adnak a már régóta terjengő pletykáknak: az új lemez már készülőben van, és talán hamarabb a boltok polcaira kerülhet, mint gondolnánk.
„Felvétel x” – ezzel a rövid, ámde sokatmondó felirattal látta el új képeit az énekes, amelyek a legfrissebb zenei projektjébe engednek betekintést. A Grammy-díjas zenész már gőzerővel ügyködik soron következő albumán, amely a nagy sikereket elért debütáló korongja, a The Lonely Hour utódjaként kerül majd kiadásra. Sam az előző munkája során a Zeizallal való szakításából inspirálódott, ennek hangot is adott a Grammy-díjátadón elmondott ikonikus köszönőbeszéde közben: „Szeretnék köszönetet mondani annak a férfinak, akiről ez a felvétel szól, akibe beleszerettem a tavalyi évben. Köszönöm szépen, hogy összetörted a szívem, ugyanis így most lett négy Grammym”.
 
Az egyelőre kérdéses, hogy az új lemez dalai mi alapján íródtak, de az biztos, hogy Mr. Smith most sem bízza a véletlenre a dolgot. Többek között olyan neves producerek dallamai keltik majd életre az énekes szövegeit, mint például Timbaland, Jimmy Napes vagy Reuben James, így a siker most is garantált. 
 
(ew.com, breatheheavy.com) 
2017.06.07
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.