Kedvenc helyek

Musical készül Cher életéről

Az örökifjú díva a közösségi oldalain jelentette be, hogy 2018-ban egy új musical kerül bemutatásra a Broadwayen, amely az ő élete és munkássága alapján készül el a rajongók és a színházkedvelők nagy meglepetésére.
Cher megállíthatatlan. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 71 évesen még mindig napjaink egyik legnagyobb popsztárjaként képviseli és űzi a legmagasabb szinten azt, amit több mint ötven évvel ezelőtt elkezdett. Azon felül, hogy karrierjének csúcspontjaként a most május végén megrendezett Billboard Music Awardson Icon-díjjal jutalmazták, a showgirl újabb mérföldkőhöz érkezett pályafutása szempontjából: színdarabbá avanzsálják élettörténetének főbb mozzanatait, amely egy ízig-vérig „cheres” előadás keretein belül debütál majd a Broadway színpadán. 
A The New York Post információi szerint a zenés-táncos játék a Tökéletes hang rendezőjének, Jason Moore-nak az elképzelési szerint valósul majd meg a Rick Elice által megírt cselekmény alapján. Cher karakterét három színésznő formálja majd meg, egyikük nagy valószínűséggel a Tony Award-díjas Lena Hall lesz, aki kísértetiesen hasonlít a fiatal Cherre. A premier pontos dátumát egyelőre még nem tűzték ki, de abban biztosak lehetünk, hogy érdemes lesz várni a szóban forgó darab bemutatójáig.  
 
(rollingstone.com) 
2017.06.08
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.