Kedvenc helyek

Minionok parádéznak Pharrell Williams új klipjében

Debütált a Gru 3 című film betétdalának videoklipje, amely garantáltan meghozza a jó hangulatot a hamarosan mozikba kerülő animációs komédiához.
Ismét Pharrell Williams-t érte a megtiszteltetés, hogy hangját adhatja a Gru filmszéria immáron harmadik részének soundtrackjéhez. A készítők indíttatása az amerikai zenész felé abszolút indokolt volt, hiszen a 2013-as filmhez készített Happy dal minden várakozást felülmúló sikereket produkált, és az akkori év legnagyobb slágerévé nőtte ki magát. A Yellow Light az előzőhöz hasonlóan egy üde, könnyen szerethető dalnak ígérkezik, amelyet a Pharrelltől már megszokott jellegzetes hangzásvilág tesz még populárisabbá. A számon felül már csak a hozzá forgatott klip érhet el nagyobb sikereket, amelynek jelenetei már az első pár másodpercben belopják magukat az ember szívébe: Williams egy csapat nyolc bites animált banánfalóval szeli Los Angeles utcáit, majd a kisfilm a végére egy retro videojátékká alakul át, kiegészülve az új mozifilm gonosztevőjével. Abban biztosak lehetünk, hogy a videó a gyerekek, valamint a felnőttek egyik nagy kedvence lesz majd idén nyáron, de az még kérdéses, hogy sikerül -e majd megdönteni elődje rekordját, amely lassan 1 milliárdos nézettséggel büszkélkedhet a VEVO-n. A film június 29-én debütál majd a hazai mozikban.

(breatheheavy.com)
2017.06.12
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.