10. Armel Opera Festival

Budapest, Bécs, 2017. június 28. - július 4.
Az Armel Opera Festival egyedülálló operaesemény, amely 2008 óta mutat be operaritkaságokat és kortárs műveket. Az évente öt ország új produkcióit bemutató fesztivál nemzetközi tehetségkutató versennyel párosul.
A 10. jubileumi fesztiválon idén is öt bemutatót tartanak, de újdonság, hogy ezeknek két város, Budapest és Bécs ad otthont. A fesztivál Rufus Wainwright popdalszerző Prima Donna című kortárs operájának magyarországi bemutatójával indul június 28-án a budapesti Thália Színházban. A művet New Yorkban, Londonban, Manchesterben és Torontóban mutatták be eddig, a magyar közönség pedig Alföldi Róbert rendezésében és Vajda Gergely vezényletével a Pannon Filharmonikusok produkciójában ismerheti meg Budapesten.  
 
A budapesti nyitóeladás után, június 30-án már Bécsben, a MuTh színházban folytatódik a fesztivál, ahol négy bemutató lesz, és ahová Budapestről ingyenes buszjáratokkal jutnak el a nézők. A jubileumi díjátadó gálának július 4-én a Thália Színház ad otthont, a házigazda Alföldi Róbert lesz. Az esten közreműködnek a Pannon Filharmonikusok Vajda Gergely dirigálásával. 
2017.06.12
|


Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.