William Shakespeare: Sok hűhó semmiért

Esőnap: július 30. 20.30
Budapest, Zichy udvar, július 29. 20:30
A népszerű slágerekkel tarkított, Dicső Dániel rendezte előadás izgalmas nyáresti kikapcsolódást ígér sok-sok humorral, élőzenével és fergeteges álarcosbállal.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

A háborúból visszatérő győztes férfisereg Messinában vendégeskedik. A hős Claudio egy pillanat alatt szerelemre lobban Héro iránt. Benedetto és Beatrice pedig ott folytatják, ahol abbahagyták be nem vallott, csipkelődő szerelmüket. Minden adott egy kettős esküvőhöz, ám a hitvány Don John ármánykodása gyorsan gyászt hoz a nászra. Nemes cselek és aljas csapdák szövik a szerelmesek történetét, amelyben mesterien harcol egymással hit és hiszékenység. De hogy kiállja-e a próbát a szerelem, és lesz-e végül esküvő, az már a fondorlatos szervezésen múlik.
 
A főbb szerepekben Peller Mariannt, Józan Lászlót, Eke Angélát és Faragó Andrást láthatjuk.
 
Jegyár: 3000-3500 Ft, elővét: 2400-2900 Ft
2017.06.13
|


Ahol a héten érdemes...
 
december 7 - 13.
 
Budapest, Szkéné Színház, december 13. 19:00
 
Budapest, Budapest Bábszínház, december 13. 18:00
Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.