Kedvenc helyek

Katy Perry Taylor Swiftnek: „Isten áldjon utadon, kicsi lány”

Úgy látszik, hamarosan lezárul Katy Perry és Taylor Swift cicaharca. A két díva egy jó ideje már nem ápol egymással jó viszonyt, de Ms. Perry egy interjújában kijelentette: hajlandó békét kötni kolléganőjével.
A rossz reklám is reklám – szokták mondani szakmai körökben. Az utóbbi napokban a két énekesnő elmérgesedett konfliktusával voltak tele a bulvárlapok hasábjai, amelyek igencsak nagy érdeklődést serkentettek Katy június 9-én kiadott Witness albuma köré. Kettejük viszálya az egyes hírek szerint akkor kezdődött, amikor az I Kissed A Girl dalos pacsirtája állítólag ellopta Swfit néhány háttértáncosát az akkor startoló világ körüli turnéja előtt. Az ezt követő dalokban elrejtett burkolt beszólások, majd nyílt piszkálódások mellett Taylor legutóbbi lépése tette fel az i-re a pontot, amikor a Witness album megjelenése napján tette újra közzé korábbi albumait a Spotify-on, hogy ezzel csorbítsa vetélytársa új anyagának hallgatottságát.  
 
Katy megelégelve a gyermeteg huzavonát, az Ariana Huffingtonnak adott interjújában elmondta, hogy készen áll elengedni ezt a dolgot, hiszen szerinte a világnak kisebb baja is nagyobb annál, mint hogy ezzel foglalkozzon. „Elfelejtettem őt, és bocsánatot kérek mindenért, amit ellene elkövettem, hasonlóakat remélek tőle is” – nyilatkozta a hamarosan nemzetközi turnéra induló popsztár.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.06.14
|


Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.