Kedvenc helyek

Selena Gomez több szerepben is feltűnik legújabb videoklipjében

Selena Gomez ismét megcsillogtatta színészi képességeit. A visszatérésre készülő fiatal énekesnő bemutatta legújabb videóját, amelynek három és fél perces történetében Selena összesen négy szerepben is feltűnik.
A Disney-sztárból lett világhírű énekesnő legújabb, Bad Liar című klipjében négy különböző karaktert is megformál; a 24 éves tinibálványt egy bohókás kamasz, egy középkorú professzor, egy testnevelő tanár anyuka és egy unott háziasszony megformálójaként is láthatjuk a retró hangulatú kisfilm egyes jeleneteiben.  
 

 
A történet szerint a fiatal lány beleszeret a nála jóval idősebb edzőnőjébe, de az iránta érzett vonzalom megmarad a plátói szerelem szintjén. A rajongók nagy pozitívumként élték meg, hogy kedvencünk az elfogadás jegyében ilyen irányba terelte a klip sztoriját, már csak a „pride hónapjaként” emlegetett júniusi időzítésre való tekintettel is. Ms. Gomez mindig is kivette a részét a társadalmi felelősségvállalásból, így valószínűleg a soron következő új lemeze is hasonló témákat vet fel, amely a tervek szerint még az idei évben kiadásra kerülhet.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.06.15
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.