Láthatatlan útitársak, amik megkönnyítik a nyaralást

Rendelj kínait - 19. rész
Elkezdődött a vakáció, ilyenkor sokan indulnak útnak, hogy jól megérdemelt nyaralásukat eltöltsék. Nem árt azonban néhány hasznos kiegészítő, amely kényelmesebbé teszi az utazást. Ilyen a Zanflare elemlámpája és az autónkban elrejthető mini kamera is, sőt, ha várakoznunk kéne valahol, unaloműzésre is van ötletünk.
Zanflare F6 USB-s elemlámpa – Túrasegéd 
 
Nyár közepén egyre több ember végez valamilyen tevékenységet a szabadban. Túrázik, kirándul, vagy éppen sátrat állít egy kempingben. Mindegyikhez jól jön egy remek elemlámpa, ami most a Zanflare műhelyéből érkezik, és beépített funkcióival könnyedén körözi le a hasonszőrű termékeket. 
 
Az arany színre fújt hengeres test elejében egy Cree XP-G2 200 Lumenes LED-et találunk, amelynek a fényerejét 3 fokozatban állíthatjuk, színhőmérséklete pedig 4500 és 6000 Kelvin között változtatható. A maximális csóvatávolság megközelíti a 60 métert, míg a világító test élettartama a 60 000 órát. Ezek persze nem lennének kirívó adatok, de szerencsére az F6 rengeteg speciális tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek kiemelik a konkurencia termékei közül. 
 
Az elemlámpát a szélsőséges körülmények közötti helytállásra tervezték, 1,5 méterig ütésálló, védett a különböző folyadékok és mikrorészecskék ellen, amelyet az IP szabvány X8-as minősítése biztosít, az elektronikát pedig fordított polaritás elleni biztosítással is ellátták. A kütyü vége ráadásul egy sípot formáz, így akár segítséget is hívhatunk a használatával. Feltöltése a micro USB-portnak köszönhetően rendkívül egyszerű, és a célra bármilyen telefontöltő vagy power bank igénybe vehető. 
 
A végzáró elem helyén egy mágnest találunk, így könnyedén rögzíthetjük fém felületekhez, a tartó kezünk pedig felszabadul, nagymértékben megkönnyítve a szerelést. A filigrán, de egyben letisztult külső és az alacsony, 37 grammos súly pedig lehetővé teszi, hogy nyakba akasztva, ékszerként hordjuk az F6-ot, és ehhez a gyártó egy láncot is biztosít a csomag részeként. Az érdekes kiegészítő, és egyben hasznos szerszám ára mindössze 2800 forint. 
 
Link >> 
 
Quelima SQ 11 Full HD mini kamera – A láthatatlan útitárs 
 
Manapság nagy divatnak örvendenek a mini kamerák, és ez nem véletlen. A rejtett képrögzítésnek számtalan előnyét tudjuk felsorolni, akár épületvédelemről, akár járművünk épségének megóvásáról van szó. Természetesen élményeink rögzítése sem egy mellékes szempont, és minél könnyebb az erre szolgáló technika, annál szívesebben visszük magunkkal. 
 
A Quelima 20 grammos aprósága 1080p felbontásban rögzíti az eseményeket micro SD-kártya segítségével. Látószöge 120 fok, így akár autós kamerának is ideális lehet, ráadásul a pici, 2,2 centiméteres élhosszúságú kockaforma szinte láthatatlanul elhelyezhető a gépjárművünkben. Az autós menetrögzítő funkciót számos beépített szoftveres lehetőség támogatja, ilyen a mozgásérzékelés, a körkörös felvétel, vagy az egy gombos felvételzárolás.  
 
A 200 milliamperórás beépített akkumulátor nagyjából 60 percnyi Full HD képanyag rögzítésére ad lehetőséget, de külső áramforrásról egy USB-kábel segítségével szinte korlátlan ideig üzemeltethető. A rejtett kamerákat megszégyenítő méretekkel rendelkező eszközért 3300 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
EDC stresszoldó és unaloműző pörgettyű – Pörög, forog, szórakoztat 
 
Mindenki utál várakozni, pedig sok esetben erre kényszerít minket az élet. Hivatalokban, a házi orvosnál, az autóban a dugóban ülve, és még számtalan mindennapi szituációt tudnánk felsorolni. Ilyenkor jól jön valami, amivel el tudjuk ütni az időt, és az idegességünket is oldja. 
 
Pont erre találták ki a pörgettyűket, amely már most is nagy népszerűségnek örvend a világ számos országában. A mart rézből kimunkált testben minőségi golyóscsapágyak helyezkednek el a minél simább egyenesfutás és a hosszú élettartam elérése végett. Használata segíti a koncentrációt, hiperaktivitásban és figyelemzavarban szenvedőknek pedig kifejezetten ajánlott a forgatása. A gyakorlottabbak akár egy kézzel is pörgethetik a 7200 forintba kerülő kütyüt, még érdekesebbé téve a játékot. 
 
Link >>
 
Trícium világító kulcstartó – 15 év gondtalanság 
 
Mindenki szeretne exkluzív ékszereket és tárgyakat birtokolni, azonban a legtöbb kiegészítő már elcsépelt, vagy 3 percenként jön velünk szembe az utcán. Az új őrület – a Trícium alapú világítótest – viszont még meglehetősen ritka, és a megoldás önmagában kölcsönöz némi különlegességet a terméknek. 
 
A kicsiny, karikára fűzhető világító fiola tápellátásáért a címben is szereplő anyag felel, amely nagyjából 15 évnyi gondtalan használatot tesz lehetővé, újratöltés nélkül. A háromféle színben is kapható ékszer viselhető kulcstartóként, de akár nyakláncként is, vízálló és rendkívül könnyű, a mozgást nyakba akasztva sem akadályozza. Diszkrét derengése pedig rendkívül egyedivé teszi megjelenését, és az ára is jutányos, 3000 forintot kérnek érte. 
 
Link >>
 
 
www.rendeljkinait.hu
2017.06.19
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.