INSIDE INSIGHT – Design a lakásban

Budapest, Műcsarnok, május 31. - augusztus 13.
A Kassai Műszaki Egyetem Művészeti Karának Design Tanszékéről érkeztek a Műcsarnokba az INSIDE INSIGHT – Design a lakásban című kiállítás izgalmas darabjai, a válogatás „a design fenntartható jellegére, egyben ideiglenes, efemer voltára is rámutat, és kiemeli az otthonainkat uraló tárgyak érzelmi vonatkozásait”.
Az Iparművészeti és Tervezőművészeti Nemzeti Szalonnal párhuzamosan látható tárlat a Műcsarnok#Box művészeti egyetemeket felvonultató sorozatának következő állomása, amelynek keretében ez az első külföldi intézményt bemutató kiállítás. A lakáshasználatról és lakberendezésről bemutatott körképen „a tárgyak közös jellemzője a mindennapi életben való szerepük, a lakásban való felhasználás lehetőségeinek sokfélesége. Ugyanakkor, erős szimbolikus és szemantikai üzeneteket hordozva alternatívát is kínálnak a kereskedelemben kapható termékek mellett”.
2017.06.19
|


Játék
Woody Allen legújabb, az ’50-es években játszódó filmjében négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.