Kedvenc helyek

Új lemezzel ünnepli ikreinek születését Jay-Z

Igencsak felpörögtek az események Carterék háza táján: azon felül, hogy Jay-Z lett az első rapper, akit dalszerzőként tüntettek ki a Hall Of Fame-ben, a felesége, Beyoncé a napokban adott életet ikreiknek, ennek örömére pedig új albumának hírét is megosztotta a nagyérdeművel az amerikai rapmogul.
4:44 – ezzel a különleges címmel lát majd napvilágot június 30-án Jay-Z soron következő új korongja, amely a 2013-ban kiadott Magna Carta... Holy Grail utódjaként kerül kiadásra. Minden idők egyik legsikeresebb hiphopsztárja évek óta nem jelentkezett új anyaggal, a zenei térhódítás lehetőségét szerelmének, Beyoncénak adta át, aki ezt kihasználva sikert sikerre halmozott – nem véletlen, hogy a Forbes a tavalyi év legjobban kereső női előadójának nyilvánította ki az aranytorkú énekesnőt.
 
Jay tizenharmadik albuma az általa üzemeltetett Tidal stream szolgáltatón lesz elérhető, és nagy valószínűséggel hasonló sikereket produkál majd, mint elődje, amely a Billboard Top 200-as listájának élén nyitott. A rapper a visszatérés mellet most azonban sokkal inkább apai teendőire fókuszál, hiszen a napokban születettek meg ikercsemetéi – erősítette meg a híreszteléseket Bey édesapja, Mathew Knowles.
 
(billboard.com)
 
2017.06.19
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.