Kedvenc helyek

Britney Spears: „Folyamatosan dolgozom új zenéken”

A jelenleg Thaiföldön koncertező popsztárral a Bangkok Post készített egy rövid interjút, amelyben a kétgyermekes világsztár elárulta, hogy bár folyamatosan tevékenykedik új dalokon, ezek megjelenésére még bőven várnunk kell.
Augusztusban ünnepli megjelenésének egyéves évfordulóját Britney kilencedik stúdióalbuma, de az énekesnő már javában ügyködik soron következő új anyagán. A vegyes fogadtatásban részesülő Glory lemez dalai nem hoztak igazán átütő sikert a díva számára, így inkább úgy döntöttek, hogy egy következő album munkálataira összepontosítanak a kilencedik korong további promóciója helyett. 
 
Az immáron tizedik nagylemez érkezésére azonban még várnunk kell, erősítette meg a hírt a Toxic énekesnője. „Folyamatosan dolgozom új zenéken, de idén már nem terveztünk kiadni semmit” - nyilatkozott bizakodón a 33 éves pophercegnő. Ms. Spears időbeosztása alapján a szóban forgó korong tervezett megjelenése abszolút reális, hiszen most minden idejét a koncertezésnek szenteli: nemrég vette kezdetét ázsiai mini turnéja, amelynek befejeztét követően visszatér Las Vegasba, hogy rezidensségének eleget téve megtartsa a Planet Hollywoodba leszervezett utolsó fellépéseit – idén utoljára.  
 
(www.breatheheavy.com) 
 
2017.06.20
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.