Kedvenc helyek

Óbudai Nyár 2017

Budapest, Óbuda, 2017. június 16. - augusztus 26.
Minden évben érdemes kijönni Óbudára, ahol a legnagyobb hőségben is felfrissítő programok részesei lehetünk. A több mint egy tucat helyszínen zajló események közt vetítések és színházi előadások is szerepelnek, a zenei paletta pedig üdítően sokszínű.
Június 30-án a Fő téren a Csík zenekar koncertje díjtalanul látogatható, akárcsak 7-én a Sinatra Summer Night, ahol Gájer Bálint, Lányi Lala és Vastag Tamás szólaltatja meg Frankie Boy feledhetetlen swingdalait. A Kobuciban pedig július 1-jén a Rupa & The April Fishes lép fel, mely San Franciscó-i csapat a sanzont rockabillyvel, raggával és punkkal sűríti. 8-án itt veszi kezdetét az egyhetes Blues Fesztivál, melyen a honi szcéna mellett nemzetközi előadókkal is találkozhatunk, a brit Eddie Martin és a tengerentúli Memo Gonzalez személyében. 
 
A Zichy udvaron július 22-én a latinos jazzy pop állócsillaga, a brit Matt Bianco - azaz Mark Reilly énekes és Mark Fisher billentyűs - rendez tüzes fiestát. Egy hétre rá, 29-én egy igazi színházi klasszikust értelmez újra Dicső Dániel, aki Shakespeare Sok hűhó semmiért című művét turbózza fel popslágerekkel. Augusztus 26-án méltó lezárását adja a gazdag eseménysornak a Hékás Békás fesztiválon Révész Sándor és Závodi János, akik a Piramis évek című produkcióval idézik fel a magyar rocktörténet emblematikus dalait. 
 
Jegyárak: az eseményeknél
Air
2017.06.21
|


Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.