Kedvenc helyek

Élőben debütált Adam Lambert új szerzeménye

Az énekes a minap Jimmy Kimmel műsorában lépett fel, ahol vadonatúj dalát is bemutatta a hivatalos megjelenés előtt, ráadásul a performanszban a Queen zenekar tagjai is közreműködtek.
Eredetileg június 30-án debütált volna Adam legújabb kislemeze, de az énekes nem bírt várni a tervezett időpontig, és egy élő fellépésen premiereltette a Two Fux névre keresztelt legfrissebb slágerét. Igaz, a dal stúdióverziója még mindig nem érhető el, de a fellépésen készült rajongói felvételek ízelítőt adnak a Queen újdonsült frontemberének következő projektjéből. A világsztár legutóbb 2015-ben adott ki szólólemezt The Original High néven, amelyben a poposabb oldalát mutatta meg a korongra kimásolt 14 dalon keresztül. Az egyelőre kérdéses, hogy a Two Fux egy hamarosan érkező új album előfutárként érkezik-e, de az biztos, hogy jó löketet ad majd a hamarosan startoló Queen + Adam Lambert turné promóciójának, aminek keretein belül Magyarországon is koncerteznek idén novemberben.
 
(breatheheavy.com)
2017.06.24
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.